Translate

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ "Shepherd's Trail" - [βίντεο - μουσική]

 Ένα σύντομο βίντεο σχετικά με την ορεινή ποδηλασία στην οροσειρα της Πίνδου και τον τελευταίο κατεβασμα βοσκοτόπι στη γύρω περιοχή του Εθνικού Πάρκου της Βάλια Κάλντα Πίνδου στην Ελλάδα. Όλα τα γυρίσματα, σε ένα ταξίδι 4 ημερών σε αυτό το καταπληκτικό μέρος, με τον Montis Ordo, τον Alex Petroutsos το ποδήλατό του και τους ακόλουθους φιλους βοηθούς, σας οδηγούν στην κορυφή του Αυγό", τη λίμνη Flegga και τα υπέροχα δάση της Βάλια Κάλντα και στο τέλος τις κατηφορικές παραλίες του χωριού Βωβούσα. [+Vovousa Festival ]

δειτε το βιντεο >>>
Όλα τα βίντεο τραβήχτηκαν με το σύστημα DSLR της Canon με το χέρι και με τη βοήθεια ενός γερανού, τρίποδα και μονόποδα και με επιπλέον βοήθεια από ένα Gopro HD2.

Όσον αφορά τη μουσική, σε σχέση με τον πολιτισμό και το τοπικό περιβάλλον έπρεπε να επιλέξω κάτι που συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική με τη ροκ μουσική, οι χωρικοί της πόλης των Ιωαννίνων είναι η ομάδα που αντανακλά αυτό το συναίσθημα.Ευχαριστούμε τον φιλό και χωριανό μας τον Πάνο Αποστολίνα για τη φιλοξενία του σε αυτό το καταπληκτικό μέρος και ειδικότερα ευχαριστούμε τους  καλεσμένους μας, Γιώργο Σταμούλη και Ανδρέα Τσανακίδη για τη βοήθεια αυτής της υλοποίησης.Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Alex για τον ασθενή του .... !!!


πηγή: Chris Boukoros

εμεις με τη σειρά μας ευχαριστούμε ολους εσας για το ωραιο βιντεο που στησατε...
περιμένουμε κι αλλα ,,,


©FridayNight_BikeLimassolCy

Ποδηλατάδα νυχτερινή, σεβομαι και γνωρίζω τη πόλη μου κάθε Παρασκευή βράδυ. Λεμεσός Non stop Night-Cycling, full Fridays throughout the year. ...!! under the Limassol Νight lights.. Fun.! © #FridayNight_BikeLimassolCy . . . . . .

©Voluntary Community Team  of social Events in Europe ©magicArt pages_management [©soniatexarheia]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

..ποδηλατόβολτες νυχτερινές... Κέφι, Υγεία, Δώρο μια όμορφη βραδιά με ποδήλατο μεσα στην αγαπημένη μας Λεμεσό.